Bang in het donker

Mijn kinderen zijn enorm bang in het donker, en zij willen vaak met de deur van hun kamer open slapen. Samen met mijn man hebben wij een keer een enge film gekeken, en deze hebben de kinderen stiekem meegekeken. Wij hadden hier geen erg in, maar hedendaags hebben mijn kinderen nog altijd last van schrikmomenten, waardoor zij dus niet meer in het donker durven te slapen. Speciaal hiervoor hebben wij nieuwe verlichting voor de gang gekocht, die de kinderen kon voorzien van genoeg licht.

Industriële lamp op de gang

Mijn man en ik zijn op zoek gegaan naar een industriële lamp die wij zo snel mogelijk thuis bezorgd wouden hebben. De kinderen wouden namelijk een grote lamp op de gang, waardoor zij zich veilig voelden zodra zij hun ogen dicht deden. Een industriële lamp geeft enorm veel verlichting, en daarom hebben wij deze speciaal voor de gang gekocht. De kinderen kennen de lamp, doordat mijn ouders deze ook op de gang hebben. Hierdoor hebben wij ook per direct de industriële lamp aangeschaft.

Wil ook jij industriële lampen voor in jouw huis en/of onderneming aanschaffen? Surf dan naar de website van Wonen met Lef en bekijk hun collectie aan industriële lampen en bestel!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.