Bedrijf inrichten met Lockers and More

Bij het inrichten van een school moet u aan heel veel dingen denken. Niet alleen de klaslokalen en de kantine moet goed ingericht worden, er moet ook rekening gehouden worden met mogelijkheden om te kunnen douchen, omkleden en naar de wc te gaan. Dit omdat er op school gymnastiek gegeven wordt en omdat leerlingen en leraren natuurlijk zo nu en dan naar het toilet moeten. Lockers and More verkoopt dingen zodat deze kleedruimtes en toiletten ingericht kunnen worden.

Producten van Lockers and More

Lockers and More is gespecialiseerd in het inrichting van onder andere bedrijven. Dit houdt in dat zij kleedruimtes inrichten met bijvoorbeeld kluisjes, douches, toilethokjes en scheidingswanden. Daarnaast verkopen ze ook bankjes om te wachten bij de balie, welke ze ook verkopen. Zo kunt u voor alles wat u nodig heeft voor een kleedruimte of wachtruimte. Alle producten zijn de website te vinden en via de website te bestellen. Verzendkosten zijn gratis als u een bestelling plaatst boven de 250 euro.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van een scheidingswand voor een toilet voor uw school, sauna of sportschool? Ga dan naar de website zodat u het hele assortiment kunt bekijken en direct kunt bestellen. Vragen kunnen gesteld worden via de contactgegevens op de website.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.