Begeleiding voor ADHD

Er zijn veel mensen die de diagnose ADHD krijgen. De reguliere geneeskunde zegt dat daar niets aan te doen is. Bij ADHD Nederland denken ze daar anders over. Bij ADHD Nederland werken coaches die u leren omgaan met ADHD. Een officiƫle diagnose is bij ADHD Nederland ook niet vereist. U kunt altijd terecht bij ADHD Nederland.

Psychologisch onderzoek

Bij ADHD Nederland werken ze samen met een GZ-psycholoog. Deze psycholoog verricht onderzoek bij zowel volwassenen als kinderen. Het onderzoek bestaat uit een psychologisch onderzoek van capaciteiten en een gesprek waarin ze de ontwikkeling en het gedrag bespreken. Vooraf vult u verschillende vragenlijsten in. Op basis van deze gegevens wordt er vastgesteld of er sprake is van ADHD. U krijgt vervolgens advies over behandeling en begeleiding van een ADHD coach. Bij ADHD Nederland kunt u meteen terecht, er zijn geen wachtlijsten. Daarnaast is er geen doorverwijzing nodig.

Een kennismakingsgesprek

Wilt u graag weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wanneer u kenmerken van ADHD heeft en een diagnose wilt laten stellen, kunt u een afspraak maken met ADHD Nederland. Zij helpen u graag verder op het gebied van ADHD. Op de site vindt u meer informatie en de contactgegevens.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.