Body chains en andere sieraden

Bent u op zoek naar een passend cadeau of een mooi cadeau voor uzelf? Bij SOYL hebben ze prachtige sieraden in de collectie waar u zeker blij van gaat worden. U vindt hier een groot assortiment aan handgemaakte sieraden, waaronder head chains, body chains, armbanden, oorbellen en ringen. Een head chain kopen bij SOYL en uw cadeau is binnen!

De sieraden van SOYL

In de collectie van SOYL vindt u diverse sieraden en allemaal handgemaakt. De sieraden kunt u eenvoudig online bestellen. Inspiratie voor de collectie wordt gevonden in beschavingen van de oudheid, maar ook in wereldse culturen en industriële elementen. De sieraden zijn verdeeld over 5 chapters. De chapters zijn allemaal geïnspireerd op een andere oorsprong. U kunt sieraden kiezen uit de Wanderers serie, maar ook uit de Nomads, Hunters, Travelers of Romanticists serie.

Bestellen op de site

Ga naar de site van SOYL en bekijk de collectie sieraden uit de verschillende chapters. Bent u niet tevreden met het sieraad dat u heeft uitgezocht? U kunt dan eenvoudig een contactformulier invullen met uw wensen en dan zullen zij bij SOYL aan uw wensen voldoen. Ga voor meer informatie over onder andere body chains kopen naar de site of neem contact op met SOYL.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.