Brunchen bij Hengelo’s restaurant

Brunchen is een maaltijd die een laat ontbijt en een vroege middagmaaltijd in één is. De benaming komt uit het Engels, van de Engelse woorden breakfast en brunch. Er is niet veel bekend over hoe lang de brunch al bestaat, maar het vermoeden is er dan er zelfs in de 17e eeuw al gebruncht werd. Brunchen kan heel kleinschalig, omdat je bijvoorbeeld een broodje eet wat je ontbijt en lunch tegelijk is. Aan de andere kant kan het ook erg uitgebreid, bijvoorbeeld bij Hengelo’s restaurant De Appel.

Brunchen bij de Appel

Brunchen kan elke zondag bij De Appel. Tussen 12 en 2 ben je van harte welkom om aan te schuiven bij ‘Op Toafel’, hoe de brunch wordt genoemd. Er worden veel verschillende etenswaren geserveerd die geschikt zijn voor ontbijt en brunch. Je kunt hierbij denken aan kaasplankjes, ham en worst uit de streek, lekkernijen, zoetigheid, verschillende broodsoorten, omelet en verschillend beleg. Er wordt altijd begonnen met een soep. Je hebt de keuze uit aspergesoep en tomatensoep.

Reserveren

Via de website kun je reserveren. Voor een volwassen persoon betaal je slechts €14,95. Voor kinderen geldt tussen de 4 en 12 jaar €7,95 en kinderen op de 4 jaar gratis. Koffie en thee zit bij de prijs in, voor andere drankjes betaalt u extra.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.