De Caribische band Feelings inhuren

Houdt u binnenkort een feest? Dan moet u de Caribische band Feelings inhuren. Dit is de nummer 1 professionele Caribische band in Nederland. Of het nou gaat om funk, latin of merengue en of het nou gaat om songs uit de 70’s, 80’s, 90’s of later, alles is mogelijk! U kunt zelf veel invullen of om veel dingen vragen. De band maakt het graag helemaal naar uw zin, dus in overleg kan er veel geregeld worden. Zelfs het meenemen van een DJ!

Waarom Feelings?

Feelings is een band die zeer professioneel speelt, maar hier niet teveel geld voor vraagt. Een voorbeeld. Zoals hierboven kort genoemd werd is het mogelijk om ook een band er bij te huren. Normaal kost een DJ al snel tussen de 500 en 700 euro, maar Feelings neemt de DJ helemaal gratis voor u mee. De Caribische band zorgt continu voor muziek, want op een feest hoort muziek en er is geen tijd voor een pauze. Zo wordt het feestgehalte zeer hoog gehouden en zal niemand het feest willen verlaten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Feelings band? Ga dan naar de website van deze tropische band. U kunt hier alles lezen over de band, over praktische zaken en u kunt ook alle liedjes uit het repertoire zien en beluisteren.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.