De Dru Lugo serie van Haardenexpert

Bent u op zoek naar een mooie en sfeervolle haard, maar wilt u dat het nauwelijks te onderscheiden is van een echte houtkachel? Bij Haardenexpert bent u aan het juiste adres. Haardenexpert verkoopt verschillende haarden en kachels en heeft voor u een bijzondere gashaard, namelijk de Dru Lugo.

De Dru Lugo haard en de voordelen

De Dru Lugo gashaard wordt geleverd met een ECO Wave functie. Deze functie houdt in dat u met één druk op de knop de brander kan laten moduleren. De vlammen gaan dan automatisch hoger en lager en u creeert een speels vuurbeeld. U bespaart met deze haard tot wel 50% aan gasverbruik en minder warmte afgifte. Deze Dru Lugo kachel is nauwelijks te onderscheiden van een echte houthaard. De Dru Lugo is daarnaast standaard uitgerust met een luxe houtset. Het hout is bijna niet te onderscheiden van echte houtstammen. De haarden van Dru Lugo zijn verkrijgbaar met verschillende opties. Bent u benieuwd naar de opties? Ga dan naar de site voor meer informatie.

Een haard bestellen

Bent u nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Haardenexpert en wilt u een haard of kachel kopen? Ga naar de site en bekijk het aanbod. Op de site kunt u de haarden en kachels direct bestellen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.