De leukste kinderkleding van Twente nu ook online

De leukste kinderkleding kun je vinden bij Honkie Tonkie. De fysieke winkel van Honkie Tonkie bestaat al een tijdje. Je kunt hier terecht voor de leukste kinderkleding op maandag tot en met zondag in Oldenzaal. Maar vanaf nu is deze prachtige kinderkleding ook online te bestellen. Honkie Tonkie biedt dezelfde goede service in de fysieke winkel nu ook online, zodat je met gemak flo kinderkleding online kunt bestellen.

Het gemak van online bestellen

De prachtige kinderkleding van Honkie Tonkie kun je nu vanaf de bank bestellen wanneer het jou uitkomt. Dit maakt winkelen een stuk makkelijker. Op de website vind je het hele assortiment van de kinderkleding. De kinderkleding is onder verschillende categorieën te vinden. Denk bijvoorbeeld aan: jongens, meisjes en babies. Ook kun je makkelijk vinden welke kleding er in de aanbieding is, zodat je de mooist kleding voor een klein prijsje kunt binnenslepen. De kleding krijg je gemakkelijk in je winkelwagentje. Zodra je klaar bent met winkelen kun je online betalen. Dit kan bijvoorbeeld via Paypal of iDeal.

Bestellen bij Honkie Tonkie

Zodra je hebt betaald zal het pakket klaargemaakt worden door Honkie Tonkie en overgedragen worden aan PostNL. Zij zullen ervoor zorgen dat het pakket zo snel mogelijk bij u afgeleverd wordt. Als u boven de 75 euro aan kleren bestelt zal de bezorging gratis zijn voor u.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.