De Witte Hoeve laat u kennis maken met Giethoorn

Droomt u van een bezoekje aan Venetië? Begin eerst eens in eigen land! Want in ons hoge Noorden ligt het plaatsje Giethoorn. Een mooi stadje om te bezoeken en dan vooral per boot. Het is een populaire plaats om te varen door de grachten, genieten van de natuur en uiteindelijk lekker te gaan eten bij de Witte Hoeve. Dit is  hét restaurant van Giethoorn!

Giethoorn, een ware beleving!

Als u zin heeft om weer echt even er tussen uit te gaan en een lekker vakantiegevoel te ervaren. Dan is Giethoorn de ideale uitvalsbasis. Het plaatsje biedt voldoende om in één dag te bezoeken, en barst van  de gezelligheid. Eerst lekker romantisch varen op een bootje, dan lekker genieten in een fijn restaurant. Voor een compleet arrangement kan je terecht bij de Witte Hoeve. Voor een compleet dagje uit kan je er ook voor kiezen om glaskralen te gaan branden of kies voor een andere cursus om te volgen in Giethoorn.

Reserveer nu alvast!

U kan ervoor kiezen om een compleet arrangement te reserveren via de website van de Witte Hoeve. Dan weet u zeker dat er ‘s avonds in het restaurant een pannenkoek klaar staat! Voor een bezoek aan de website klikt u hier.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.