Droomshutters zijn de nieuwe luxaflex!

Word je gek van  het schoonmaken van je eigen luxaflex of lamellen? Zin om iets anders voor het raam te hangen? Maak dan kennis met shutters. Dit is het moderne alternatief op de eigenlijk wat ouderwetse luxaflex. En ze worden speciaal voor jou op maat gemaakt!

Wat zijn shutters precies?

Shutters zijn een alternatief op de ouderwetse lamellen. Bij Droomshutters kan je deze bestellen. Ze worden dan op maat gemaakt voor je ramen door een professionele monteur. Zo passen ze  precies en staat het strak en netjes afgewerkt. Afhankelijk van de zon die schijnt is het mogelijk om de shutters te bedienen zodat ze op de juiste manier het licht tegen houden wat binnen valt. Daarnaast  zijn de shutters ook eenvoudig schoon te houden en hebben ze en uitstraling die past in diverse interieurs, denk aan een mooi klassiek interieur, een strak modern interieur of ook als je houdt van de landelijke stijl.

Benieuwd hoe shutters precies werken?

Op de website van Droomshutters kan je voorbeelden bekijken van de shutters in een interieur. Hierdoor kan je inspiratie opdoen en krijg je een idee wat het voor jouw woning zou betekenen. Voor het bekijken van de houten shutters klikt u hier.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.