DT Dijkstra sorteermachine

Soorteermachines zijn machines die, zoals de naam al zegt, gebruikt worden voor het sorteren van goederen, producten, stoffen of andere dingen. Sorteermachines worden ontzettend veel gebruikt en daarom is het natuurlijk ook belangrijk dat je een goede machine in handen hebt. 

De machine moet veel werk verrichten en daarom is de kwaliteit en duurzaamheid van de machine belangrijk, je wil wel dat de machine nog wat jaren mee kan en het werk goed blijft verrichten. 

Een machine als deze is een echte investering, het is een machine waarmee je veel werk lichter maakt en met de hand kun je dit zeer zeker niet zo snel als een goede machine. 

Het product is gebaseerd op meer dan 100 jaar ervaring en daarmee is dan ook wel bewezen dat deze machines gemaakt zijn om deze functie uit te oefenen, zo goed mogelijk. 

De sorteermachine van dt dijkstra is een van de beste in zijn klasse omdat er daadwerkelijk gekeken word naar de praktijk en niet alleen naar de theorie, ze weten waar ze het over hebben omdat ze zelf ervaring hebben op dit gebied. 

De voordelen van een DT Dijkstra machine:

  • voor teler, verpakker en industrie
  • compacte bouw
  • solide en bewezen techniek
  • de laagste kostprijs per ton gesorteerd product
  • eenvoudig snel wisselen van zeven