Een 5 sterren camping

Heerlijk overnachten op een familiecamping pur sang in Nederland? Dan is er maar één plek waar u heen kunt gaan: Recreatiepark de Leistert natuurlijk! Dit park heeft een camping met vijf sterren. Heerlijk overnachten op een 5 sterren camping dus! Daarnaast heeft de ANWB deze camping ook nog eens de titel ‘Best Camping’ gegeven. Wat een eer. Hier kunt u alleen, met uw gezin of met uw partner heerlijk tot rust komen! De camping heeft vele faciliteiten waar u zich geen moment door gaat vervelen, maar ook de omgeving is werkelijk waar prachtig. Neemt u uw eigen kampeermiddelen mee of kiest u voor een overnachtingsmogelijkheid op de camping zelf? 

Vijftig procent kiest voor faciliteiten

Vijftig procent van de bezoekers kiest voor deze camping door het grote aanbod van faciliteiten die hier te vinden zijn. Elk seizoen is er iets te doen op dit park! Denk aan de vele speeltoestellen, de bowlingbanen, er is een sportcafé, een overdekt zwemparadijs en er is nog veel meer. In de omgeving treft u onder meer het bekende GaiaZoo en Toverland! Ook kunt u gaan shoppen bij Designer Outlet in Roermond.

Boek online

Wilt u een plek online boeken? Ga dan naar de website van Recreatiepark de Leistert. Wees er snel bij want dit park is heel erg populair!

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.