Een dagje in Giethoorn

Wilt u met uw familie, collega’s of vrienden varen door het prachtige Giethoorn? Ga dan met de fluisterboot van De Witte Hoeve. Bij De Witte hoeven zorgen ze dat u een leuke en gezellige dag heeft in Giethoorn, waaronder een tocht met de fluisterboot.

De Witte Hoeve

De Witte Hoeve verzorgt uw dagje Giethoorn. Giethoorn heeft mooie grachten, bruggetjes en ook een schitterende natuur. Bij De Witte Hoeve kunt u kiezen voor een arrangement. Zo wordt u hele dag in Giethoorn volledig verzorgd. U heeft keuze uit veel verschillende assortimenten. Voor het aanbod assortimenten gaat u naar de site. Bij De Witte Hoeve hebben ze elektrische aangedreven bootjes voor vijf tot zes personen en grotere boten voor 8 tot 10 personen. De boten kunt u voor een hele dag huren, maar ook voor een halve dag of per uur. U bepaalt zelf de duur van de bootvaart.

De mogelijkheden bij de Witte Hoeve

Bij De Witte Hoeve beleeft u een erg leuke dag met de fluiterboot in Giethoorn . Bent u benieuwd naar het aanbod van De Witte Hoeve? Ga dan naar de site. Ook kunt u gerust contact opnemen met De Witte Hoeve en zij helpen u graag verder. Op de site vindt u de contactgegevens.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.