Een hondenpension in Gelderland

Bent u op zoek naar een Hondenpension Gelderland met gediplomeerde medewerkers om uw hond tijdens uw vakantie vertrouwd achter te laten? Bij Hondenpension Ingen bent u aan het juiste aders. Er wordt met zo veel mogelijk liefde voor uw hond gezorgd. Wanneer uw hond extra zorg of aandacht nodig heeft is het enigste wat u hoeft te doen is dit doorgeven, wij horen graag uw wensen en doen dit zonder hier extra kosten aan te verbinden.

Ook voor volledige zorg van uw katten

Naast het hondenpension is er ook een kattenpension aanwezig. Hier kunt u uw katten kwijt wanneer u van plan bent op vakantie te gaan. Uw katten worden net als uw honden met zo veel mogelijk liefde verzorgd. De katten zitten niet opgesloten in kleine verblijven maar mogen in alle vrijheid rondlopen door het pension.

Bezichtigen

Wilt u graag het katten- en/of Hondenpension Ingen eerst nog even bezichtigen voor u de keuze maakt om uw huisdier bij dit pension achter te laten? Dat is hier geen probleem. U wordt graag ontvangen om de gezellig diervriendelijk ingerichte pensions te bekijken. Ook bent u welkom onze elf buitenweides te bekijken waar de dieren rond kunnen snuffelen en kunnen spelen. Dierenpension Ingen heeft veel oog voor uw huisdier.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.