Een zakelijke transfer

Transpro is een taxibedrijf dat er speciaal is voor het zakelijke vervoer. Ons bedrijf heeft afgelopen maand 2 zakenpartners over laten vliegen vanuit Japan, die bij ons op de werkvloer hebben gekeken naar de manier van werken. De Japanners hebben wij op laten halen door het taxibedrijf, en die heeft de hele week de Japanners door ons land vervoerd. Het taxibedrijf heeft dit gedaan in een enorm luxe auto, waardoor de Japanners gelijk voelden alsof zij heel belangrijk waren voor ons bedrijf.

 

Sight Seeing Tour Amsterdam

Ook hebben wij in overleg met Transpro voor de Japanners een sight seeing tour Amsterdam geregeld. Tijdens deze tour rijdt de taxi door geheel Amsterdam en rijd je langs al het mooi’s dat Amsterdam te bieden heeft. Transpro heeft een enorm assortiment aan plekken waar zij de “zakelijke toeristen” kunnen begeleiden. Wij hebben natuurlijk ervoor gekozen om Amsterdam te laten zien, omdat Nederland natuurlijk vooral bekend staat om de plaats Amsterdam. In onze ogen vonden de Japanners het geweldig, en willen zij zeker nog eens terug komen naar Nederland!

Wil ook jij een airport transfer Amsterdam voor jouzelf regelen, of voor een zakenpartner uit het buitenland? Surf dan direct naar de website van Transpro en lees alles over dit zakelijke vervoersbedrijf!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.