En wat nu? Stap naar een loopbaancoach

Ieder mens loopt wel eens vast in het leven op het gebied van werk. Dit kan bijvoorbeeld al vlak na je studie zijn als je niet goed weet wat je verder wilt. Maar ook verder in je carrière kan het soms prettig zijn om met iemand te kijken naar waar je staat en waar je naartoe wilt. Want gelukkig zijn in je werk is van belang om gelukkig te zijn in je leven.  Om hierover met een expert te praten kan je naar een loopbaancoach in Haarlem.


et of zonder aanleiding

Soms is er een bepaalde aanleiding om met een loopbaancoach te gaan praten. Bijvoorbeeld als er ontslag dreigt in je huidige baan en je niet weet wat je verder wil. Maar ook kan het zijn dat je al een tijdje thuis zit, op zoek bent naar wat nieuws maar eigenlijk niet goed weet wat je kan of waar je goed in bent. Ieder mens heeft namelijk de kwaliteiten maar vaak is het lastig om deze snel bij jezelf te ontdekken. Een loopbaancoach kan je hierbij helpen.

Steun nodig bij solliciteren?

Ook als je een tijdje als niet meer hebt gesolliciteerd kan het prettig zijn dat iemand met je meedenkt, ook hiervoor staat Working Matters klaar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.