Filfilmet, co-packing, logistiek en sociale werkplaats

Een verpakking is een belangrijk onderdeel van een product. Het moet gebruiksvriendelijk, veilig, goedkoop, aantrekkelijk en herkenbaar zijn. Er zijn veel eisen waar een verpakking aan moet voldoen, die soms strijdig met elkaar zijn. Verpakkingen ontwerpen is daarom zo makkelijk nog niet. Gelukkig zijn er bedrijven zoals Packstore BV die verpakking voor ons kunnen maken zoals ze horen.

Packstore BV

Packstore BV is een fulfilment, co-packing en logistiek specialist, maar eigenlijk ook veel meer dan dat. Dit komt door de manier van werken. Hun werkwijze valt onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Packstore wil graag winst maken, maar zal dit nooit doen ten koste van iets of iemand. Oftewel: het bedrijf moet rekening houden met mens (klant en medewerker) en milieu bij het maken van producten of het uitvoeren van diensten. Daarnaast werkt Packstore flexibel, professioneel en kwalitatief. Er zal goed worden geluisterd naar uw verhaal, waardoor het zeker de juiste verpakking gekozen zal worden voor uw product.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het bedrijf als sociale werkplaats in Dronten? Of over de verpakkingen? Ga dan naar de website voor alle informatie. U vindt hier ook de contact- en adresgegevens. Als u in contact wilt komen met Packstore kan dit via deze gegevens.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.