Flyboarden in Nederland doet u hier

Vindt u het geweldig om in uw vrije tijd bijzondere en uitdagende dingen te doen? En bent u op zoek naar iets nieuws wat u binnenkort kunt gaan doen? Dan kan ik u zeker aanraden om langs Flyboardschool Amsterdam  te gaan. Hier kunt u namelijk flyboarden. Weten wat dit is? Lees dan verder voor meer informatie.

Over het flyboarden

Zoals de naam al een beetje verklapt is flyboarden vliegen op een bord. Dit bord lijkt een beetje op een skateboard. Natuurlijk vliegt u niet echt, maar zo voelt het wel. Deze activiteit vindt zich plaats op het water. Doordat er hele krachtige waterstralen uit het bord komen wordt u de lucht ingeduwd. Hierdoor voelt het alsof u vliegt. Wanneer u het bord onder controle heeft is het mogelijk om leuke trucjes op het bord uit voeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een salto voor- of achteruit te maken. Bij Flyboardschool Amsterdam mag u komen flyboarden. Dit kan voor de gezelligheid, maar ook omdat u het graag goed wilt kunnen.

Interesse?

Meer informatie over flyboarden in Nederland? Of wilt u direct een afspraak maken of langskomen? Op de website vindt u alles wat u moet weten, inclusief contactgegevens zodat u vragen kunt stellen en meer.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.