Fysique fysiotherapie

Klachten aan botten, spieren of pezen kunnen uw dagelijks leven functioneren. De belemmering als gevolg van deze klachten kan zich uiten op uw werk, of in het niet meer kunnen beoefenen van uw sport of hobby. Deze belemmering en het belang van uw gezondheid zorgen ervoor dat deze klachten snel verholpen moeten worden. Dit kan door middel van een fysiotherapeut, bijvoorbeeld fysio Dordrecht.

Fysique

Fysique fysiotherapie wil u graag helpen om de klachten te verhelpen en u te ondersteunen in dit proces. De begeleiding en behandeling zijn actief. Het is de bedoeling dat u als cli├źnt ook actief bent. Op deze manier gaat het herstel sneller en beter. Fysiotherapie Dordrecht biedt sportfysiotherapie, manuele therapie, echografie, dry needling en is gespecialiseerd in orthopaedische- en sportrevalidaties. Naast de specialisaties in herstel, biedt Fysique ook trainingen, workshops en conditionering voor groepen of teams. Bij Fysique zijn er geen wachtlijsten. Elke week is er een inloopuur. Als u een afspraak wilt maken kan dit ook buiten kantooruren. Zo kunt u altijd een moment vinden waarop u uw klachten kunt laten verhelpen of kunt trainen. Bij Fysique nemen ze uw klachten heel serieus. U zult geholpen worden totdat u weer actief kunt sporten.

Contact opnemen

Als u vragen of opmerking heeft of een afspraak wilt maken kunt u Fysique telefonisch bereiken. Het telefoonnummer vindt u op de website.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.