Geheel verzorgde lunchpakketten

Voor een grotere groep, zoals voor een congres of voor in het onderwijs, lunchpakketten bestellen en deze lunch binnen één dag op gewenste locatie ontvangen? Bij Houtop Professional Food bent u aan het juiste adres! Houtop Professional Food is een low cost producten die zijn aandacht besteed aan innovatie waarbij betrokkenheid toont voor duurzaamheid. Zo bied Houtop Professional Food het afval als basisgrondstof voor nieuwe producten en/of energie aan. Houtop Professional Food produceert én levert 7 dagen in de week, dus ook in het weekend. Houtop Professional Food is specialist op het gebied van lunchpakketten met al meer dan 50 jaar ervaring. Houtop Professional Food bied drie verschillende standaard lunchpakketten, daarnaast kunt u eigen lunchpakketten op maak laten maken.

Houtop Professional Food lunchpakketten

Houtop Professional Food lunchpakketten bevatten diverse top producten. Zo produceert Houtop Professional Food verse sappen met de smaken sinaasappel, sinaasappel-banaan, sinaasappel-aardbei en sinaasappel-mango. De ambachtelijke broodjes zijn dagvers en te onderscheiden qua presentatie en smaak. De drie verschillende lunchpakketten bestaan uit het basis lunchpakket, het comfort lunchpakket, het deluxe lunchpakket, Amsterdam lunchbox. De Amsterdam lunchbox is een op maat samengestelde lunchbox.

Geïnteresseerd in Houtop Professional Food lunchpakketten? Neem dan gerust een kijkje op de website. Neem voor alle mogelijkheden contact op met een van de medewerkers.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.