Gemakkelijk een bloemetje bezorgen

Bloemen bezorgen gebeurt al jaren. Tegenwoordig kan dit ook via internet. Je kunt gemakkelijk via de website een bloemetje of boeket uitkiezen en laten bezorgen bij jezelf of bij degene die je wilt feliciteren, bedanken of steunen. Boeketcadeau biedt meer. Je kunt niet alleen boeketten laten bezorgen, maar ook chocola, ballonnen of wijn bezorgen. Zo maak je het gebaar helemaal compleet. Deze accessoires zijn er voor elke gelegenheid.

Extra’s laten bezorgen

Boeketcadeau heeft naast het ruime assortiment van boeketten en bloemen ook bijpassende extra’s. Hierbij kun je denken aan wijn, chocolade, ballonnen, taarten en fruitmanden. Of je nou iemand wilt bedanken, feliciteren of steunen, je vindt een toepasselijke extra erbij. Al deze extra’s zijn in verschillende thema’s verkrijgbaar, zodat je direct kunt zien welke extra’s de juiste zijn voor jouw situatie. Als je voor 12:00 bestelt op een werkdag, zal jouw boeket samen met extra’s dezelfde dag nog bezorgd worden. Als je later bent, of in het weekend bestelt, kun je op de homepage de eerstvolgende bezorgmogelijkheid vinden. De verzendkosten in Nederland en België zijn 7,95 euro. Zo heb je voor een klein prijsje een prachtig gebaar voor elke gebeurtenis.

De website

Op de website vind je het hele assortiment van bloemen en extra’s. Daarnaast vind je ook de contactgegevens voor vragen en opmerkingen. Laat nu snel een bloemetje bezorgen met extra’s en sluit je aan bij de 300.000 tevreden klanten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.