Geruchten over de Galaxy Note 4 van Samsung

Samsung is al jaren een heel bekend merk onder telecom. Of het nou gaat over de laptops, mobiele telefoons of tablets. Elk jaar worden er nieuwe producten op de markt gebracht. Deze producten zijn altijd veranderd. Ze worden vernieuwd en verbeterd. Op deze manier gaat u er altijd op vooruit als u een nieuwe versie van Samsung aanschaft. Momenteel gaan er geruchten over de de Galaxy Note 4 van Samsung.

De geruchten

De galaxy note 4 zal de snelste telefoon ooit van Samsung worden. Het switchen tussen de verschillende apps zal sneller gaan dan eerst. Daarnaast zal het een camera gaan bevatten die achteraf een voorwerp kan scherpstellen en zal je 4k kunnen filmen. Het scherm zal kraakhelder zijn. Dit komt doordat het een Full HD scherm zal worden. Het kan helaas wel zo zijn dat deze specificaties ervoor zullen zorgen dat de accu sneller leeg gaat. Al gaan de geruchten dat er een zeer goede batterij in zal komen. Er zullen dus flinke verbeteringen zijn. Helaas is deze telefoon nog niet beschikbaar en zullen we het alleen moeten doen met de geruchten.

Interesse?

Als je interesse hebt kijk dan op de website van Castle Telecom. Hier kun je de prijs en de beschikbaarheid van de Samsung Galaxy Note 4 in de gaten houden zodat u hem als eerst in ontvangst kunt nemen!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.