Handdoeken van Turks katoen

Hoewel we elke dag handdoeken gebruiken, denken we hier nooit echt over na. Dit terwijl er best veel verschil kan zitten tussen handdoeken. Alle handdoeken zijn gemaakt van katoen, maar niet elk katoen is van even goede kwaliteit. Daarnaast kan de ene handdoek zachter en zwaarder zijn dan de andere. Misschien is het eens tijd om bewust na te denken over welke handdoeken je gebruikt, want een handdoek van Turkse kwaliteit van badjassen-handdoeken.nl kan een wereld van verschil zijn met de handdoeken die je nu gebruikt.

(Turks) katoen

Katoen is een zachte vezel die uit de katoenplant groeit. Deze vezels worden gesponnen totdat het draden zijn. Zodra je genoeg draden hebt kun je bijvoorbeeld een trui of dus een handdoek maken. Katoen is iets wat al heel lang gebruikt wordt. Men gelooft dat de Egyptenaren in 12.000 voor Christus al katoen gebruikten. Hoewel katoen vroeger vooral in India gemaakt werd, wordt het tegenwoordig over de hele wereld gemaakt en gebruikt. Katoen groeit het beste in een lange vrostvrije periode met veel zon en tussen de 600 en 1200 mm regen per jaar. Turks katoen is momenteel het katoen met de beste kwaliteit. Dit katoen is sterk, stevig en zacht.

Handdoeken van badjassen-handdoeken.nl

Als je een handdoek, badjas of kinderbadjas van goede kwaliteit wilt, moet je bestellen bij badjassen-handdoeken.nl. Deze producten zijn van Turks katoen, zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar en kunnen zelfs geborduurd worden. Kijk op de website voor het hele assortiment.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.