Handige plastic bakken

Bent u op zoek naar wegwerp plastic, zoals plastic bakken of plastic borden? Dan bent u bij DisposableDirect.be aan het juiste adres. Plastic bakken kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld maaltijden, rauwkost, noten of salades. Het voordeel is dat u ze gewoon na het gebruik weg kunt gooien, dus geen afwas. Bij DisposableDirect vindt u een divers assortiment aan plastic bakken en andere plastic varianten.

Wegwerp artikelen

Een wegwerpartikel is een verbruiksartikel, dat niet geschikt is voor hergebruik, maar bedoeld is om slechts eenmalig of gedurende één gebruiksperiode te gebruiken waarna het weggeworpen of gerecycled wordt. Vaak zijn wegwerpartikelen gemaakt van plastic, papier of karton. Ze worden ook wel disposables genoemd. Bij DisposableDirect hebben ze een groot assortiment aan diverse wegwerpartikelen. Ze leveren de plastic bakken bijvoorbeeld in diverse soorten, zowel voor koud als warm buffet. DisposableDirect levert de artikelen tegen en scherpe prijs.

DisposableDirect

DisposableDirect is een onderdeel van PackagingDirect; de online aanbieder van verpakkingsoplossingen. Via verschillende web shops kunt u rekenen op het beste advies voor al uw specifieke verpakkingsuitdagingen. De web shops zijn allemaal eenvoudig, overzichtelijk en doelgericht. Bent u benieuwd naar het assortiment of wilt u een offerte aanvragen? Bekijk de site en vul het contactformulier in. Voor wegwerp artikelen, zoals de handige plastic bakken of bijvoorbeeld plastic champagneglazen, moet u zijn bij DisposableDirect.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.