Heideroos brengt het restaurant naar uw huis!

Een cateraar in Zutphen gezocht? Heideroos is een bekende cateraar in de omgeving van Zutphen en heeft al jaren ervaring met  het bereiden van een geslaagde catering. Maar ook als u uiteten wilt dan is Heideroos een echte aanrader. Ze beschikken over een eigen restaurant, partycentrum en diverse vergaderfaciliteiten. Wees welkom! En kom ook langs bij de Heideroos.


Heideroos, ook voor bij u thuis!

Het voordeel van het bestellen van catering is dat het op locatie bezorgd kan worden. Ideaal als u bijvoorbeeld met het bedrijf wilt gaan dineren en u graag lekker wilt gaan eten. U kunt een cateraar het diner of de hapjes laten bezorgen terwijl u zelf bijvoorbeeld samen met de collega’s activiteiten uitvoert en er zo een gezellige avond van maakt. Maar ook privé kan een cateraar uitkomst bieden. Heeft u tijdens de feestdagen alleen maar in de keuken staan zwoegen? Een cateraar maakt het mogelijk om gezellig bij de anderen plaats te nemen terwijl zijn de gerechten bereiden.

De Heideroos staat voor u klaar!

Benieuwd naar wat ze voor u in de toekomst kunnen betekenen? Op de website staat uitgebreide informatie beschreven over de mogelijkheden bij Heideroos. Wie weet staan ze de volgende keer ook bij u op de stoep. Voor meer informatie gaat u naar de website.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.