Het lied vertalen wat u zo leuk vindt

Luistert u vaak naar de radio? Dan komt u vast heel veel liedjes tegen die u erg leuk vindt. Omdat liedjes makkelijk via het internet en de televisie te verspreiden zijn, komen wij veel liedjes tegen uit andere landen. Dit zorgt ervoor dat wij heel veel liedjes niet goed kunnen verstaan. Wij spreken immers lang niet alle talen. Wilt u weten waar een liedje over gaat? Dan moet u het lied vertalen.

Hoe doe ik dat?

U hoeft het lied natuurlijk niet helemaal zelf te vertalen. U kunt gewoon via de website van Songtekstvertalen.nl een aantal stappen doorlopen en dan wordt de songtekst voor u vertaald. Als uw lied al eerder is vertaald dan kunt u deze terug vinden in het systeem. Dit systeem is overzichtelijk en op alfabet, waardoor u het lied snel terug zult vinden. Zoek hier dus eerst, want mogelijk hoeft u niet eens meer te vertalen. Zo makkelijk en snel is de website dus.

Alle informatie

Wilt u meer weten over hoe het werkt, wat voor stappen u moet doorlopen en welke liedjes er al zijn vertaald? Dat vindt u natuurlijk allemaal op de website. Klik hier om naar de website toe te gaan en u ontdekt het allemaal.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.