Hip voor zomer 2015: een zonnedoek in de tuin!

Nu het zonnetje zich weer wat vaker laat zien hebben we allemaal weer zin om lekker naar buiten te gaan. De terassen raken steeds meer gevuld maar ook zoeken mensen hun eigen tuin weer op. Tuinmeubilair wordt in deze periode van het jaar veel verkocht. Maar met een mooie tuinset bent u er nog niet. Om echt lekker buiten te zitten kan het ook prettig zijn om uzelf te beschermen tegen de zon. Hiervoor zijn allemaal strakke oplossingen waaronder een zonnedoek op maat van het merk Soliday.

De keuze bij Soliday

Het is niet gek dat zonnedoeken anno 2015 helemaal hip worden. In plaats van een zonnescherm past een zonnedoek vaak bij het interieur van de tuin. Het is een strak design wat past in een strakke tuin, maar ook mooi staat in een klassieke tuin. Daarnaast oogt het strak en is het makkelijk aan te passen aan de stand van de zon. Zo weet u zeker dat u ook altijd een plekje met meer schaduw kan creƫren.

Klinkt dat ideaal?

Kom eens kijken in de showroom van Soliday en zie wat er mogelijk is. Ook kan u natuurlijk al wat inspiratie opdoen op de website van Soliday en wie weet geniet u straks van een schaduwdoek op maat.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.