Hoge of muzikale sauna nabij Gouda

Vindt u dat u wel een middagje optimaal ontspannen heeft verdiend? Ga dan langs in de sauna nabij Gouda. U kunt hier een hele dag rondlopen en verschillende dingen bezoeken. Voorbeelden zijn verschillende sauna’s, massages, gezichtsbehandelingen en nog veel meer. Hier kunt u optimaal tot rust komen en ontspannen en even helemaal de tijd voor uzelf nemen. Thermen Holiday is een wellness center met heel veel ervaring en kwaliteit, waardoor u hier zeker eens een bezoek moet brengen. Twee sauna’s worden hieronder besproken.

Hoog en muziek

Twee soorten sauna’s die u bij Thermen Holiday zult vinden zijn de muzieksauna en de paalsauna. Deze twee sauna’s hebben beide bijzondere eigenschappen, waardoor het speciale sauna’s zijn. De paalsauna is een sauna in de vorm van een Finse blokhut die op 3 meter van de grond staat. Nadat u in deze sauna heeft gezeten kunt u lekker afkoelen op de veranda.  De muzieksauna is een sauna van 80 graden waar u kunt genieten van ontspannen muziek. Hiermee zal gegarandeerd alle spanning en stress uit uw lichaam verdwijnen.

Interesse

Wilt u eens langskomen bij Thermen Holiday? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie over het wellness center, maar ook de contact- en adresgegevens voor vragen of om langs te komen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.