Hulp bij het logistieke proces van uw bedrijf

Het logistieke proces van een bedrijf is belangrijk, maar soms is het zo druk dat u als bedrijf er zelf niet meer aan toe komt. Een bedrijf dat u hierbij helpt is dan de ideale oplossing. Packstore is dat bedrijf, dat graag voor u klaar staat. Packstore biedt u alles onder één dak aan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vanuit een centraal gelegen magazijn voeren ze bij Packstore een slim pakket aan logistieke diensten uit. Packstore doet daarnaast aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze hebben onder andere mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met uitkeringsinstanties wordt mensen de kans geboden om zich te ontwikkelen in onze maatschappij. Packstore combineert maatschappelijk verantwoord ondernemen met de wensen van de klanten, namelijk kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en scherpe tarieven.

De diensten van Packstore

Packstore biedt veel verschillende diensten aan. U kunt hierbij denken aan het in- en ompakken van goederen in doosjes, zakjes of omdozen of aan het monteren van halffabricaten naar eindproduct. Ook stickeren ze diverse artikelen en pakken ze mailings in. Kunt u de hulp van Packstore, de sociale werkplaats Bunnik, gebruiken? Vraag dan een offerte aan op de site. Voor meer informatie over Packstore gaat u naar de site.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.