Huwelijk redden door huwelijkstherapie

Verkeerd je huwelijk op dit moment in zwaar weer en wil je dit zo snel mogelijk oplossen? De grootste stap heb je op dit moment al gezet, namelijk erkennen dat er een probleem is. Nog een hele grote stap is het zoeken naar een oplossing: huwelijkstherapie. Voor sommige voelt dit als falen en voor anderen een stap voorwaarts naar weer een gelukkig leven.

Huwelijkstherapie

Jij en je partner staan open voor huwelijkstherapie, dat is al een hele grote stap. Door huwelijkstherapie probeert de therapeut jou en je partner weer nader tot elkaar te brengen. Dit gebeurd door uitvoerige gesprekken waarin je echt naar elkaar luistert en niet alleen je eigen argumenten. Het doel is om elkaar weer te leren kennen en misverstanden te voorkomen. In de meeste gevallen willen beide partners altijd hetzelfde: gelukkig zijn met elkaar. De weg daar naartoe zijn ze gewoonweg even kwijt. Gedurende de therapie zullen beide partners altijd weten waar ze aan toe zijn. Er worden samen compromissen gesloten en moeilijk bespreekbare kwesties worden weer bespreekbaar gemaakt.

Contact

De huwelijkstherapeuten van Reëel hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van echtparen om hun weer nader tot elkaar te brengen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via de website.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.