Kilometers registreren

Bent u een ondernemer en heeft u een aantal werknemers in dienst die de beschikking hebben over een auto van de zaak? Heeft u dan wel eens aan kilometer registratie van TraQz gedacht? Op deze manier heeft u altijd een duidelijk overzicht van waar uw werknemers zich bevinden, en kunt u altijd een oog in het zeil houden over de gemaakte kilometers van uw eigen werknemers. Op deze manier kunnen werknemers niet meer frauderen met de kilometers, en heeft u altijd een bewijs over de gemaakte kilometers.

Frauderen met werkauto

Te vaak komt het voor dat werknemers van een bepaald bedrijf frauderen met de gemaakte kilometers. Te vaak komt het nog voor dat werknemers met een werkauto, de auto gebruiken voor priv├ęzaken, en de kosten hiervoor naar de ondernemer gaan. Te vaak komt het nog altijd voor dat werknemers hun werkauto gebruiken voor bijvoorbeeld het doen van de boodschappen, of het bezoeken van een vriend. Met de kilometer registratie van TraQz is dit verleden tijd, en ziet u direct waar er is gereden door uw werknemers.

Wilt u meer informatie over de kilometer registratie van TraQz? Surf dan snel naar de website van de specialist en vraag direct meer informatie aan!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.