Kinderkapstokken: leerzaam en leuk

Kinderen doen veel aan spellen. Dit kan samen of alleen en op veel verschillende manieren. Eén van de dingen die bij jonge kinderen voor komt zijn de fantasiespellen. Dit kan een doen-alsof spel zijn. Dit houdt in dat kinderen zich in een ander persoon verplaatsen. Dit is meestal een volwassen persoon. Op deze manier kunnen zij ook eens de baas spelen. Het is goed om dit te stimuleren door bijvoorbeeld kleine keukentjes en kinderkapstokhaakjes.

Waarom kinderkapstokhaakjes?

De kinderkapstok haakjes zorgen ervoor dat een kind zijn of haar jas op kan hangen ‘zoals een volwassene’. Op deze manier leren ze zichzelf en leeftijdsgenootjes aan hoe jij je zou moeten gedragen. Ondanks dat het slechts een spel is, leren kinderen hier heel veel van. Vooral als het gaat om normen en waarden en sociale interactie. Een kinderkapstok is dus meer dan alleen decoratie voor een kinderkamer. Alhoewel het gaat om een semi-volwassen voorwerp, worden kinderkapstokken wel geleverd in vrolijke kleuren, prints en sprookjesachtige thema’s. Op deze manier zal de kapstok toch nog een beetje in de eigen wereld van het kind passen.

Bestellen

Als u interesse heeft in kinderkapstokken of haakjes, dan bent u bij kidswinkelonline aan het juiste adres. Voor verzendkosten van maximaal €3,95 heeft u de bestelling snel in huis. Uw bestelling kan naar wens in een feestelijke verpakking worden geleverd.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.