Laat je zelfvertrouwen groeien

Veel mensen vinden het lastig om voor zichzelf te kiezen. ‘Nee’ zeggen is niet voor iedereen zo makkelijk als het lijkt.  Geboren worden met een flinke dosis zelfvertrouwen is ook niet voor iedereen weggelegd. Maar dat betekent niet dat het nog kan groeien. Laat je zelfvertrouwen groeien! En daarmee de kwaliteit van je leven. Geef je op voor een cursus zelfvertrouwen.

Ga aan de slag met B4solutions

B4solutions biedt een assertiviteitstraining aan. Je stelt je persoonlijke doelstellingen op en deze cursus geeft je handvaten om deze doelstellingen te bereiken.  Alleen al het feit, dat jij kan wat jij wil, geeft je een flinke dosis zelfvertrouwen.
Natuurlijk is ieder mens anders, en daarmee ook iedere weg naar meer zelfvertrouwen. B4solutions biedt persoonlijke begeleiding die op jouw is aangepast. Assertiviteit  zijn is dan lang zo moeilijk niet meer. De intake is via internet, en dus is de stap niet zo groot om te beginnen. Na 5 maanden ga je evalueren met een psycholoog. Samen kijk je naar je doelstellingen en of je deze hebt behaald.

Opzoek naar assertiviteitstraining in Amsterdam? Bezoek dan de website. Daarop staat een overzicht van diverse cursussen op diverse locaties. Wees niet bang, en start vandaag nog! Een eerste stap van assertief gedrag.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.