Lekker eruit in Limburg

Camping de Leistert ligt in hartje Limburg en wordt door de ANWB met 5 sterren beoordeeld. Bij Camping de Leistert kun je bijvoorbeeld heerlijk kamperen in Limburg. Wanneer je samen met je gezin op vakantie wilt kan een buitenlandse vakantie erg duur zijn. Misschien wil je wel meerdere keren per jaar op vakantie dus waarom niet gewoon lekker op vakantie in Nederland? Voor de kinderen is er genoeg te doen. Zo is er altijd een recreatieteam ter plekke om de kinderen en andere gasten te vermaken. Naast activiteiten voor de kinderen is er voor de volwassenen ook genoeg te doen, zoals midgetgolf of bowlen. Voor de mannen is er zelfs een sportcafé aanwezig.

Camping geschikt voor jong en oud

Vindt u het lastig om ieder jaar maar weer een leuke vakantie te boeken waar u en uw kinderen zich beide goed kunnen vermaken? Dan hoeft u dit jaar niet verder te zoeken, maar kunt u het beste een kijkje nemen op de website van Camping de Leistert. Camping de Leistert behoort niet voor niets tot de beste campings van Nederland en dat is ook terug te zien in de vele faciliteiten die zij aanbieden. Zo kunt u hier gebruik maken van: beachvolleybalvelden, bowlingbanen, fietscrossbaan, het klushuis, grote speeltuin, fiets- en skelterverhuur, kinderboerderij, midgetgolfbaan, recreatie, speelvijver, subtropisch zwembad, tafeltennistafels en nog veel meer.

Wilt u meer informatie over het park?

Op de website kunt u de verschillende soorten accommodaties bekijken of zien wat er allemaal te doen is op de camping en in de omgeving van de camping. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact op nemen voor meer informatie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.