Leren communiceren met de zorgcommunicatie

Wilt u beter leren communiceren over zorg en zorg gerelateerde onderwerpen? Dan bent u bij Bijl PR aan het juiste adres. Hier helpen ze u daarbij. Bij Bijl PR vinden ze het leuk en erg belangrijk om u te leren communiceren. Met de zorgcommunicatie van Bijl PR komt u waar u zijn wilt.

Zorgcommunicatie

Bij Bijl PR laten ze mensen bewust kiezen voor een gezondere levensstijl, maken ze duidelijk waarom die nieuwe regeling nodig is en mobiliseren ze patiënten door de inzet van social media. Bijl PR zet mantelzorg op de kaart. Ze hebben ruim 20 jaar ervaring. Ze helpen u graag beter te communiceren over zorg en zorg gerelateerde onderwerpen. Ze zijn alert, hebben altijd hun oren en ogen open, zijn scherp en zien kansen, ook achter de bedreigingen. Dit doen zij zelf, maar altijd samen met u. De roots van Bijl PR liggen in de Rotterdamse haven, ze kennen de ins en outs van de industriële sector. Verder zijn ze actief in de volgende markten: overheid & non-profit sector, Retail, sport en de zorg.

Contact

Communicatie raakt de kern van uw organisatie en daarom wilt u misschien wel kennis maken met Bijl PR. U kunt een afspraak plannen op de site. Ook kunt u hier terecht voor al uw vragen. Wilt u meer informatie over de diensten? Klik dan hier.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.