Magazijnstellingen verplaatsen? Laat het over aan een professional

Als een magazijninrichting goed georganiseerd is dan dat kan een verademing zijn en de werkzaamheden in het magazijn verlichten. Maar als een magazijn rommelig is, raar ingedeeld of op sommige plaatsen onhandig bereikbaar, dan wordt het tijd voor een verandering. Het lijkt een grote klus, een magazijn ombouwen, verplaatsen of zelfs verhuizen. Maar er zijn bedrijven gespecialiseerd in het verplaatsen van magazijnstellingen. Laat zij je helpen!

Een professional met magazijnstellingen

DPV Montage is een bedrijf wat heel handig is met diverse magazijnstellingen. Als u stellingen wilt laten plaatsen, verplaatsen of in- of uit elkaar wil laten halen, zij staan voor u klaar. Ook is het mogelijk om tweedehands stellingen in elkaar te laten zetten.

Laat een expert meedenken

Twijfelt u over de inrichting van uw magazijn? Dit bedrijf heeft al vele verhuizingen van magazijnen voor u gedaan en meer als 20 jaar ervaring. Soms is het handig om een frisse blik te laten werpen op uw vertrouwde magazijn. Vraag hen om advies! Ze denken graag met u mee.

Meer dan magazijnstellingen

Ze zetten nog veel meer in elkaar! Ook palletstellingen, constructievloeren, legbordstellingen en inrijstellingen behoren tot de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Schroom niet en neem contact op met DPV Montage.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.