medische-toetsenborden

U kent het wel. De toetsenbord dat u thuis gebruikt heeft waarschijnlijk nog etensresten uit de vorige eeuw in zich, maar toch waagt u zich elke dag opnieuw maar weer aan die toetsen. Echter is het belangrijk dat er natuurlijk ook hygiënische toetsenborden zijn voor op locaties zoals in ziekenhuizen. Hier kunt u natuurlijk altijd op de hygiëne van de ziekenhuismedewerkers vertrouwen, want in ziekenhuizen wordt altijd gewerkt met de hygiënische toetsenborden. Deze voldoen aan alle eisen en zorgen voor een hoge hygiëne in de ziekenhuizen.

Waar kopen instellingen en ziekenhuizen de medische/ hygiënische toetsenbord?
De hygiënische toetsenborden zijn verkrijgbaar bij Centenna. Deze zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende hygiënische toetsenborden. Naast deze toetsenborden kunt u voor veel andere artikelen terecht bij de specialist. Zo kunt u hier terecht voor speciale IT systemen die volledig zijn gecreëerd en ontwikkelt voor de gezondheidszorg. Ook bent u bijvoorbeeld voor speciale kasten voor laptopbewaring terecht bij Centenna en profiteert u hier ook nog eens van een vaste lage prijs. Bovendien is de levertijd van Centenna ook altijd enorm snel.

Meer weten over Centenna?
Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de toetsenborden die geleverd worden door de specialisten van Centenna? Surf dan snel naar de website van Centenna.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.