Mooie Portugese vloertegels

U kent vast Portugese vloertegels wel. Dit zijn tegeltjes met een speels motief. Deze zijn verkrijgbaar in mediterrane en authentieke kleuren. U kunt ze vinden in vele motieven en ze zijn af te stemmen in vele soorten interieurs. Denk aan een landelijke, een moderne of juist een authentiek interieur. U kunt eindeloos combineren. Bij de firma totaaltegel vindt u vele soorten Portugese vloertegels, maar ook vele Portugese wandtegels. De Portugese stijl is erg populair en wordt al eeuwenlang toegepast in woningen en panden over de hele wereld. Niet zo gek ook want ze zien er prachtig uit en maken elke woning helemaal af! Voor meer informatie kunt u rustig verder lezen in dit blog.

A-kwaliteit maar scherp geprijsd!

Het assortiment aan Portugese vloertegels van totaaltegel bestaat uit enkel en alleen A-kwaliteit. Echter zijn de prijzen wel zeer scherp en goed betaalbaar. Dit is zo doordat de producten bij de fabriek ingekocht worden in grote aantallen. De Portugese tegels kunnen uit voorraad geleverd worden, of bijvoorbeeld binnen twee weken naar het plaatsen van een order. De producten kunnen geleverd worden in de gehele Benelux of afgehaald worden bij de firma.

Online de vloertegels bekijken

Wilt u de vloertegels bekijken? Ga daarvoor naar de website van totaaltegel. Hier vindt u ook vele andere soorten producten.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.