Muurdecoraties en behang vindt u bij Ferm Living

Als je graag je woonkamer, slaapkamer, gang of andere plek in huis wilt opvrolijken hoeft dit niet door middel van drastische veranderingen. Het is niet nodig om alles te schilderen, de meubels te vernieuwen en heel veel foto’s of schilderijen op te hangen. Je kunt met één muurstickers of één stuk origineel behang al een heleboel doen. Vooral als deze muurdecoraties uniek zijn en een kleur en print bevatten die goed bij u passen. Deze muurdecoraties en behang vindt u bij Ferm Living.

Ferm Living

Ferm Living is een grafisch ontwerpbureau. Dit bureau is opgericht door Trine Andersen. Toen Trine zelf haar huis wilde inrichting, bedacht ze dat dit een onderdeel kon worden van het grafisch ontwerpbureau. Hierna is er al snel veel ontworpen en geproduceerd. Haar doel was dat alle decoraties en muurdecoraties uniek en mooi zouden zijn zonder dat het teveel zou kosten. Het begon allemaal bij behang, maar ondertussen is de collectie woonspullen van Ferm Living uitgegroeid tot veel meer dan alleen behang. Dit Deense merk heeft een goede naam en is onder andere bekend door het blad VT wonen.

Verkooppunten

Als u interesse heeft in de decoraties van Ferm Living hoeft u niet ver te zoeken. U hoeft niet eens van uw bank af, want Ferm Living is gewoon te bestellen. Klik hier voor Ferm Living. Bestellen gebeurt makkelijk, veilig en snel.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.