MVO bij Packstore

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn vooral mooie woorden die bedrijven graag aan het CV willen toevoegen, maar die in de praktijk vaak lastig terug te vinden zijn in het bedrijf. Het lukt lang niet elk bedrijf om iets terug te geven aan de maatschappij, zeker niet nu in de huidige economische situatie besparen hoog op de agenda staat. Maar er zijn bedrijven, die maatschappelijk verantwoord ondernemen onderdeel hebben laten zijn van de bedrijfsstructuur: denk aan Packstore in Volendam.


Wat doet Packstore dan precies?

Dit roept de vraag op wat Packstore dan precies dit. Het bedrijf heeft verschillende medewerkers in dienst die bijdragen aan de onderneming. Ze noemen zichzelf geen sociale werkplaats maar een winstgevende onderneming. Echter krijgen ook mensen hier een baan met een grotere afstand tot de maatschappij. Bij Packstore krijgen ze de mogelijkheid om mee te draaien in een onderneming en een waardevolle aanvulling te zijn op een bedrijf.

Wat zijn de werkzaamheden?

U kunt vooral bij dit bedrijf terecht voor het in- en ompakken van goederen. Maar ook voor het omzetten van halffabrikaten naar eindproducten. Ook kunt u hier terecht voor de distributie van de goederen. Het is mogelijk om deze tijdelijk bij Packstore op te slaan. Meer weten? Ga naar de site!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.