Nacht in Maastricht

De zomer is in volle gang, en de Nederlander trekt massaal naar het buitenland voor hun vakantie. Ook mijn vrouw en ik hebben onze vakantie er al op zitten, echter hebben wij wel een tegenslag gekend tijdens onze reis. Op de weg naar Frankrijk begon mijn auto namelijk enorm raar te rijden, waardoor ik deze aan de kant heb moeten zetten. Dit gebeurd helaas al bij Maastricht, waardoor wij nog niet eens de grens over waren. Wij besloten om een nacht te gaan slapen bij een B en B nabij Maastricht, waarna wij de volgende dag naar een garage zouden gaan.

Nacht doorbrengen in Maastricht

De auto moest gemaakt worden, en gelukkig heb ik altijd tijdens mijn vakantie een laptop bij me. Hierdoor had ik al gauw een goede B en B gevonden nabij Maastricht, waar zij overigens ook nog eens de beschikking hebben over gratis WIFI. Wij hebben direct contact opgenomen met de eigenaar, en gelukkig was er nog plek. De volgende dag hebben wij onze auto laten maken, en zijn we weer verder gegaan met onze reis naar Frankrijk.

Wilt u ook eens genieten van de B en B nabij Maastricht? Surf dan eens naar de website van Bed & Breakfast Pincky.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.