Offertes maken in een handomdraai

Bijna elk bedrijf maakt gebruik van offertes. Een offerte is een formeel aanbod wat een bedrijf geeft. Als deze geaccepteerd wordt resulteert dit in een overeenkomst tussen bedrijf en consument. Een offerte wordt door een (potentiƫle) klant aangevraagd. In een offerte wordt duidelijke gemaakt wat de mogelijkheden zijn van de diensten of producten die de klant wilt en hoeveel dit zal gaan kosten. Ook een planning, algemene voorwaarden en eventuele kortingen komen op de offerte te staan. Hierdoor weet de klant precies wat hij of zij kan verwachten van dit bedrijf zodat hij of zij al dan niet akkoord gaat. Offertes maken kan heel makkelijk.

offertes maken

Op de website van workspace kunt u heel gemakkelijk een offerte maken. Na registratie kunt u een basisofferte downloaden die u vervolgens heel makkelijk kunt aanpassen naar u bedrijf. U voegt zelf uw huisstijl toe, waardoor de offerte en goed uit ziet en herkenbaar is voor uw klanten. Daarna voert u de gegevens in en kunt u hem online versturen en laten bekijken en accepteren. Dit is voor de klant allemaal zeer overzichtelijk. Zodra de offerte geaccepteerd is kunt u verder met het maken van een factuur.

Factuur maken

Het maken van een factuur is de volgende stap. Dit gaat bijna precies hetzelfde als het maken van een offerte. Ook hier vindt u een basis factuur die u zelf kunt aanpassen naar uw bedrijf.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.