Op vakantie in een luxueuze villa

Op zoek naar een vakantiehuis Curaçao, Spanje of in ons eigen Nederland? Bekijk dan een keer de luxueuze villas van SEA holiday vilas. Deze villa’s liggen niet alleen op schitterende, unieke locatie’s. De villa’s zijn daarnaast ook voorzien van alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie. Zo zijn de villa’s in Nederland onder andere voorzien van een bad, een sauna, flatscreens, internetverbinding,een vaatwasser en luxe tuinmeubels. Verblijft u hier dan kunt u gebruik maken van een dagje Waddeneilanden, een bowlingbaan, een wokcentrum, fietsenverhuur, een zwem en speelparadijs en verschillende wandel en paardrijd routes.

De zon opzoeken

Gaat u liever op vakantie naar het buitenland en genieten van de warmte bij zon, zee en strand? Wij bieden ook villa’s in Spanje en Curaçao. Deze villa’s zijn gelegen bij het strand zodat u in een korte tijd van uw bed op het strand kunt zitten met uw voeten in het zand, een zonnebril op uw hoofd en een heerlijke cocktail in uw hand.
Voor meer informatie over de verblijven van SEA holiday villas kunt u terecht op de website. Ook kunt u voor eventuele vragen of onduidelijkheden contact opnemen met een van de medewerkers.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.