Parket schuren vergt ervaring

Als u al voor een lange tijd een mooie parketvloer heeft, zult u merken dat er slijtplekken in de lak ontstaan. Om dit te voorkomen en te genezen, is het belangrijk dat u uw parketvloer onderhoudt. Opties voor het onderhouden van een parketvloer zijn schuren, lakken en renoveren. U moet deze handelingen niet onderschatten. U moet uw parketvloer laten schuren door iemand met veel ervaring. Maerssensvloerenhuys heeft deze ervaring.

Parketvloer laten schuren door Maerssensvloerenhuys

Maerssensvloerenhuys is een bedrijf opgericht door de familie Maerssens. Nog steeds is het bedrijf in handen van deze familie. Uw parketvloeren worden hier op een traditionele ambachtelijke manier gelegd en onderhouden. Dit familiebedrijf vindt geen enkel patroon of motief te gek. U zegt het maar en het wordt voor u geregeld. Als u uw parketvloer laat schuren moet dit gedaan worden met kwaliteit, vakmanschap, de juiste materialen en ervaring. Deze 4 factoren zijn bij Maerssensvloerenhuys te vinden. Naast dat het team vakwerk levert als het gaat om vloeren, zijn ze ook zeer vakbekwaam in het leveren van advies.

Interesse?

Als u interesse heeft in een parketvloer van Maerssensvloerenhuys of het laten schuren van uw parketvloer, klik dan hier. Naast alle informatie vindt u hier alle contactgegevens om een afspraak te maken of extra informatie te vragen. Via de website kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.