Parketvloer schuren zonder stof

Als uw parket slijtage begint te vertonen, zult u vast nadenken over het aanschaffen van een volledig nieuwe vloer. Dit is echter zeer overbodig. U kunt namelijk uw parket laten schuren. Op deze manier zal de slijtage verholpen worden en kan uw vloer er weer een tijdje tegenaan. Dit is geen vervelende gebeurtenis meer, want tegenwoordig wordt er geschuurd zonder stof achter te laten.

Schuren bij Coutinho

Vroeger zou uw huis vol met stof komen te liggen nadat uw vloer is geschuurd. De technologie van tegenwoordig zorgt ervoor dat u niet meer 4 dagen lang bezig bent om al het stof uit uw huis te verwijderen. Niet alleen de technologie zorgt hiervoor, het is ook in de wet vastgelegd dat er zonder stof geschuurd moet worden. Dit is vanwege uw gezondheid, stof is namelijk zeer schadelijk voor uw longen. Bij Coutinho wordt u vloer op een professionele manier weer als nieuw gemaakt. Het schuurapparaat is direct verbonden met een stofzuiger die het stof onmiddellijk opzuigt. Coutinho heeft al 23 jaar ervaring. U bent dus verzekerd van een mooi resultaat. Ze kunnen in overleg alles voor uw betekenen als het gaat om uw houten parket vloer.

Contact opnemen

Op de website vindt u een knop waaronder u alle contactgegevens vindt. Daarnaast vindt u ook een knop waarmee u direct een vrijblijvende offerte kunt aanvragen voor het parketvloer schuren.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.