Payrolling voor je bedrijf

Als je nieuwe medewerkers aanneemt kan het verstandig zijn om eens aan payrolling te denken. Bij payrolling heb je wel medewerkers in dienst, maar zijn ze in dienst van een payrol bedrijf. Wanneer je graag een payrol bedrijf wil inschakelen, wil je natuurlijk wel zeker weten dat je een goed bedrijf hebt. Een voorbeeld van een goed payrol bedrijf is Payroll Select.

Een payroll bedrijf inschakelen

Bij payrolling gaan bestaande of nieuwe werknemers in dienst bij het payroll bedrijf, zoals bij Payroll Select. Juridisch gezien wordt dan Payroll Select dan de werkgever van jouw werknemer. Zij nemen dan de administratieve handelingen en arbeidsrechtelijke risico’s van jouw bedrijf over.

Voordelen van een payroll bedrijf

De voordelen van een payroll bedrijf, zijn dat je nu als bedrijf flexibel kan omgaan met het inzet van je personeel, je minder werkgeversrisico’s hebt, minder personeelskosten hoeft te betalen, minder kosten bij ziekteverzuim hebt en minder administratie moet verwerken.

Wanneer je Payroll Select kiest als jouw payroll bedrijf, zal je gaan werken met een moderne organisatie die flexibel inspeelt op de ontwikkelingen in de markt. Ze leveren een uitgebreid dienstenpakket waarmee ze jou als organisatie goed mee kunnen helpen.

Ben jij benieuwd naar wat Payroll Select voor jou kan betekenen voor payroll? Neem dan gewoon contact met ze op via de website of door te bellen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.