Richting Zuid-Frankrijk? Ga voor een romantische overnachting!

Plannen aan het maken voor de zomervakantie van aankomend jaar? Als bijvoorbeeld het zuiden van Frankrijk op uw lijstje staat dan zal u er niet aan ontkomen de prachtige Route du Soleil te nemen,  het vakantiegevoel begint al als uw tussen de zonnebloemen richting uw vakantiebestemming rijdt. Onderweg overnachten route du soleil?

Een romantische overnachting!

Uw vakantie is begonnen zodra u met uw gezin, partner of vrienden in de auto zit. Kies dan onderweg voor een passende overnachting waar u zich op kunt verheugen. Kom tot rust bij La Perle d’Anrosey. Het bevindt zich slechts een half uurtje van de snelweg en u waant zich direct in vakantiesfeer!

Wat is La Perle d’Anrosey?

Een prachtig landhuis afkomstig uit de negentiende eeuw. Omliggend door een groot stuk groen heerst er vooral rust en ruimte. ‘s Avonds wordt er heerlijk gekookt door de familie en kunt u genieten van de Franse keuken bestaande uit natuurlijke streekproducten. Een heerlijke ervaring waar u met plezier op terug kunt kijken. Start of sluit uw vakantie in Frankrijk af met een vleugje écht Frans.

Meer weten of boeken?

Wilt u meer informatie over dit landhuis? Of al direct boeken? Bezoek de website van La Perle d’Anrosey!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.