Sachets voor uw producten

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw producten op een professionele manier in kan pakken? Bij Macropack bent u dan aan het juiste adres. Macropack is een verpakkingsbedrijf voor de voedingsindustrie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een voorbeeld van één van de verpakkingen is de sachet.

Sachets

Sachets zijn zakjes die aan drie of vier zijden zijn geseald. Sachets worden meestal toegevoegd bij maaltijden of dienen ter promotie om het product onder de aandacht te brengen. Het voordeel van verpakken in sachets is dat het een zeer professionele uitstraling heeft. De mogelijkheden die Macropack biedt bij sachets zijn: een tekst of code geprint op de verpakking, sachets verpakt in een aantrekkelijk doosje, een inkeping voor het gemakkelijk openen van de verpakking, een euroloch om de producten op te hangen in schappen. Naast sachets kunt u bij Macropack ook kiezen uit stickpacks, pillowbags, stazakken, voorgevormde zakken, doypack, potten en nog veel meer andere verpakkingen.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over Macropack of de sachets? Ga dan naar de site voor informatie of neem contact op met Macropack. Ook kunt u op de site een offerte aanvragen. Macropack helpt u graag verder en geeft u graag advies.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.