Sap met heel veel voedingsstoffen

Het is voor ons als mens heel erg belangrijk om vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Dit werkt namelijk heel erg positief op ons dagelijks functioneren. We hebben deze stoffen nodig, maar hebben deze niet van nature in ons lijf zitten. Daarom moeten we ze binnen krijgen door middel van bijvoorbeeld de zon en onze voeding. Groenten en fruit staan bekend om het aantal voedingsstoffen. Om deze binnen te krijgen is er een trend ontstaan, namelijk het gebruik van een slow juicer om groenten en fruit om te zetten tot sap.

Een slow juicer

Een slowjuicer maakt sap van groenten en fruit. Daarnaast kan dit apparaat ook ijs maken. Een slowjuicer heeft heel veel voordelen ten opzichte van de wat simpelere sapmakers. Doordat de slowjuicer het sap erg langzaam maakt, worden de sappen veel rijker aan vitaminen en mineralen. Uit onderzoek blijkt dat er 80% meer voedingsstoffen inzitten ten opzichte van een normale sapmaker. Daarnaast blijkt ook dat er 20% hogere absorptie is en 6 keer meer voedingswaarde. Het is daarom een hele leuke en makkelijke manier om genoeg vitamen en mineralen binnen te krijgen, zonder dat je hier heel veel fruit of groente voor nodig hebt.

Bestellen

Het kopen van een slowjuicer kan op slowjuicer-kopen.nl. Het hele assortiment en bijpassende informatie vindt u op de website. Bestellen en betalen kan makkelijk, veilig en snel allemaal via internet.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.