Sfeervolle shutters op maat

Shutters zijn een mooie en praktische manier om uw raam te decoreren en tevens het lichtinval te bedienen. Helaas kunnen de prijzen van shutters al gauw erg hoog zijn. Bij Droomshutters is dit niet het geval. U profiteert niet alleen van een voordelige scherpe prijs, ook zijn de schutters op maat en zijn het uitsluitend A-merk schutters. Na u aankoop worden de shutters geheel kosteloos geplaatst en heeft u nog 3 jaar garantie op uw schutters! Wij garanderen u kwaliteit zonder hoge kosten met een geweldig sfeervol resultaat!

De diverse shutters

Het assortiment shutters van Droomshutters is zeer divers. Zo zijn er verschillende lameltypen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een 89 millimeter lamel met verborgen tiltbar of een 47 millimeter lamel met een tiltbar rechts. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit de verschillende types moet u na denken over welke kleur u uw shutters graag zou willen hebben.

Rail shutters

Bent u niet op zoek naar shutters voor uw keuken raam maar voor uw glazen schuifdeuren? Ook dit is geen probleem bij Droomshutters, want er zijn ook rail shutters verkrijgbaar! Deze lamellen met railsysteem kunnen gemakkelijk heen en weer worden geschoven. Ook deze rail shutters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en types!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.